Hoe is Titan Design ontstaan?

Titan Design is een webdesign bedrijf opgestart in 2011.
Het werd gestart door twee vrienden: Nick Van den Acker en Mike Heremans.

Al van jongs af aan hadden ze beiden een grote interesse in computers, het internet, websites en games.
Vanaf het moment dat ze elkaar ontmoetten, op het Koninklijk Atheneum Keerbergen in het jaar 2000, maakten ze al plannen om ooit samen een zaak op te starten.

Deze jongensdroom werd uiteindelijk in 2011, ruim tien jaar later, werkelijkheid.
Op 16 maart 2011 werd Titan Design opgericht.

Waarom kiezen voor Titan Design?

Sinds het ontstaan van het internet groeide het web exponentieel. Dit wil zeggen dat vooral het aantal websites enorm toenam.

In de beginjaren van het internet ontstonden er dan ook websites voor van alles: gewoon omdat het er mooi uitzag maar vaak zonder enige zinnige content. Websites waren toen dan ook niet erg toegankelijk en zeker niet gebruiksvriendelijk.

Tegenwoordig is het een heel ander verhaal. Een goede website is voor een bedrijf vandaag de dag onontbeerlijk. Het internet is het reclame- en informatiemedium bij uitstek. Zowel de nieuwere als de oudere generaties gebruiken het web.

Vandaag zien we dan ook een ander fenomeen: webdesigners die handenvol geld vragen voor het maken van een website. Een website die nu vaak wel zinnige informatie bevat, maar die zo ongebruiksvriendelijk en ontoegankelijk is dat niemand de informatie ooit te zien krijgt.

Dit is waar Titan Design zich onderscheidt. Wij maken websites die niet alleen een goede bron van informatie bevatten maar ook toegankelijk zijn voor personen met visuele beperkingen (zoals blinden en slechtzienden) en die gebruiksvriendelijk zijn zodat al uw klanten vinden wat ze zoeken. Maar bovenal maken we websites die betaalbaar zijn, zonder onnodige kosten, zonder addertjes onder het gras.

Onze primaire doelgroepen zijn KMO's, maar wij werken ook voor particulieren en non-profit organisaties. Als U meer wenst te weten over onze diensten, bezoek dan zeker onze dienstenpagina.

Wij maken ook internetapplicaties op maat van uw bedrijf en doen aan online marketing om de positie van uw bedrijf zowel online als offline te versterken.
Wenst U hier meer informatie rond? Aarzel dan niet om ons te contacteren.